Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vácis Movemberek futottak az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 24.
ImageMásodszor csatlakozott a Movember akcióhoz a Váci Mihály szakközépiskola. A férfi szűrővizsgálatok fontosságára a rajzolt vagy igazi bajusz mellett idén is futással hívták fel a figyelmet.
Tovább...
 
Ingyenes nyelvvizsga - nem csak az elsőt térítik meg Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. november 24.
ImageMegtéríti a kormány a nyelvvizsga díját 2018. január elsejétől minden 35 év alatti fiatalnak akkor is, ha már rendelkezik – akár több – nyelvvizsgával. Minderről Vargha Tamás Fehérvár országgyűlési képviselője és Molnár Tamás, az Új Nemzedék Közösségi Tér fehérvári ifjúságszakmai koordinátora közösen tartott sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Örökös Boldog Iskola lett a Kossuth Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 24.
ImageA Kossuth Lajos Általános Iskola elnyerte az Örökös Boldog Iskola címet. Az intézmény részt vesz a Boldogságóra programban, amelynek az a célja, hogy a gyerekek a derűs feladatokon keresztül szerzett élményeket a stressz- és szorongásmentes iskolaidőszak érdekében, valamint később, felnőtt korukban is tudják hasznosítani.
Tovább...
 
Előadás Fehérváron - a keresztény Európa megvédelmezése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 24.
Egy igazán különleges, rendkívüli előadásra hívjuk Olvasóinkat: Raymond de Souza máltai lovag, katolikus apologéta, író és előadó ismét hazánkba látogat egy budapesti keresztény életvédelmi konferencia szervezőinek a meghívására. Magyarországi itt tartózkodásának keretében Fehérvárra is ellátogat (azért, mert nagy tisztelője Szent Istvánnak, az egyik gyermekét a magyar szent királyról nevezte el), és katolikus hitvédelmi előadást tart városunkban "Isten fegyverzete - Útmutatás a XXI. század keresztesei számára" címmel a kereszténység és az európai kultúra megőrzésének és megvédésének témakörében, ami ma talán aktuálisabb, mint valaha.
Tovább...
 
Kultúra és kreatívipar a Petőfiben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 23.
"Kulturális programok sokszínűsítése" címmel szerveztek műhelymunkát az Európai Uniós CRE:HUB projekt részeként a Petőfi Kultúrtanszékben. A két napos tanácskozást a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség és a Kaptár Ifjúsági és Prevenciós Iroda munkatársai koordinálták.
Tovább...
 
Minden, amit az e-receptről tudnod kell! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 23.
ImageNem szeretjük a változásokat. Akármiről legyen is szó, az ember bizony alaptermészetéből adódóan azonnal hárít, mert fél az ismeretlentől, és úgy gondolja, hogy jobb azonnal fejbe csapni a barlangba bekúszó árnyék gazdáját (anélkül, hogy tudná, kit is takar valójában), minthogy megkockáztasson egy esetleges ellenséget. – Nagy hiba, mert sokszor fájdalmas felismerésekhez vezethet a leütött „árnyhoz” irányított tűzcsóva… Ugyanígy vagyunk most az e-recepttel is.
Tovább...
 
Betegség, amit nagy hallgatás övez: az aranyér Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Nemes János - PatikaMagazin   
2017. november 23.
ImageNem csoda, hogy kevés szó esik róla tárasáságban, hisz ki dicsekedne szívesen e kellemetlen, és kellemetlen helyen elhelyezkedő betegséggel? Pedig muszáj vele foglalkozni, mert rendkívül gyakori, sok kínt okozó kórról van szó.
Tovább...
 
Felfázás, húgyúti fertőzés - Megelőzés és kezelés Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Kardos Gabriella - PatikaMagazin   
2017. november 23.
ImageLegutóbb a felfázás, a húgyúti fertőzések okáról és tüneteiről beszéltünk, most pedig nézzük át a megelőzés és a kezelés módjait!
Tovább...
 
Visszatérés a munka világába szülés után Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. november 23.
ImageA gyermekvállalás még ma is mumus a munkaerőpiacon: sokszor már az állásinterjún felmerül a kérdés, hogy a jelentkező szeretne-e a jövőben gyereket vállalni. A női munkavállalók később is félve osztják meg munkaadójukkal a gólyahírt, hiszen nem ritka, hogy válaszul a munkáltató olyan környezetet teremt, amellyel megnehezíti a visszatérést a munka világába. A Perfekt Zrt. oktatási szakértője az alábbiakban tippekkel segít, hogy miként erősíthetjük munkaerőpiaci helyzetünket szülés után.
Tovább...
 
A húsz éves gyermekvédelmi törvényt ünnepelték Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 22.
ImageHúsz évvel ezelőtt fogadták el a gyermekvédelmi törvényt, ebből az alkalomból szervezett nagyszabású konferenciát Székesfehérvár Önkormányzata és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A Városháza Dísztermében lezajlott tanácskozáson a szakmai programokon és szekcióbeszélgetéseken túl polgármesteri elismerések átadására is sor került.
Tovább...
 
Az új telephelyen mutatkoznak be a tanulható szakmák Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 22.
ImageSzakmai nyílt napot szerveznek ma a 7-8. osztályos diákoknak, szüleiknek és tanáraiknak az Arany János Készségfejlesztő Iskola és EGYMI új telephelyén. A tanulható szakmákat – például a virágkötők, a számítógépes adatrögzítők vagy a kőművesek képzését – előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal is prezentálják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11199 - 11209 / 20365